Προσφορά WordPress site μόνο με 90€

Δημιούργησε εύκολα και γρήγορα μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα WordPress στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Αν θέλεις να αναπτύξεις μόνος σου την ιστοσελίδα σου, προσφέρουμε έτοιμο πακέτο δημιουργίας ιστοσελίδας WordPress, με όλα τα στοιχεία που απαιτεί μια μοντέρνα και λειτουργική ιστοσελίδα.

 

Τι περιλαμβάνειΔείτε τα πρότυπα Templates
Προσφορά WordPress Website με 90€

Τι περιλαμβάνει το πακέτο

Προσφορά WordPress Website με 90€

Website Design

Όλα τα πακέτα είναι κατασκευασμένα πάνω στο θέμα Divi της Elegant. Πρόκειται για το κορυφαίο WordPress Theme της αγοράς με οπτικό επεξεργαστή, εκπαιδευτικά Video για όλες τις λειτουργίες του και μηνιαίες αναβαθμίσεις.

Premium WordPress Theme

Δωρεάν το Divi Theme της Elegant με δωρεάν updates για όσο διάστημα η ιστοσελίδα βρίσκεται στους Server μας. Το Divi διαθέτει τον ποιο εξελιγμένο και φιλικό στον χρήστη επεξεργαστή ιστοσελίδας. Περιέχονται εκπαιδευτικά video για κάθε αντικείμενο που θέλετε να προσθέσετε στην ιστοσελίδα. Δείτε εδώ την παρουσίαση

Τοίχος Προστασίας Wordfence

Επειδή θεωρούμε ως βασικό στοιχείο την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας από κακόβουλες επιθέσεις, εγκαθιστούμε και παραμετροποιούμε για εσάς δωρεάν το κορυφαίο τοίχος προστασίας (Firewall) για WordPress το Wordfence.

SEO By Yoast

Εγκαθιστούμε και παραμετροποιούμε για εσάς το διεθνώς αναγνωρισμένο ισχυρό πρόσθετο S.E.O το Seo By Yoast. Αυτό το εργαλείο θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να ικανοποιεί τους κανόνες της Google για συνεχή άνοδο στην κατάταξη αποτελεμάτων της Google.

Έτοιμα πρότυπα WordPress - Woocommerce

Το θέμα που επιλέξαμε διαθέτει πάνω από 10 πρότυπα σχεδίασης που ταιρειάζουν σε πλήθος αντικειμένου ιστοσελίδας. Καλύπτουν επίσεις και την επιλογή ηλεκτρονικού καταστήματος Woocommerce. Δείτε κάποια από τα Demo

Προσφορά WordPress Website με 90€

WordPress Manage Hosting

Τα πακέτα της προσφοράς δημιουργούνται σε ειδικά διαμορφωμένο WordPress Server για άψογες επιδόσεις, ασφάλεια 3 επιπέδων, καθημερινό Backup, ειδικές εφαρμογές για σάρωση και ασφάλιση WordPress.

WordPress Hosting δωρεάν για 1 έτος

Πακέτο WP-Rocket Δωρεάν για 1 έτος

3GB Χώρος στον Δίσκο
Δωρεάν Plesk Panel Obsidian
Unlimited Traffic/M
Unlimited Βάσεις Δεδομένων
12 Emails
Δωρεάν Εβδομαδιαίο Backup
Δωρεάν WordPress Toolkit
Δωρεάν SSL (Let’s Encrypt)
Δωρεάν Ativirus Scanning
Δωρεάν Spam Filters
Δωρεάν Website Builder
24/7/365 Support
99.9% Service Uptime

Δωρεάν εγκατάσταση SSL

Το Hosting της ιστοσελίδας σας περιέχει δωρεάν πιστοποιητικό ασφάλειας (SSL) μέσω του Let’s Encrypt που διαθέτει ο server. To εγκαθιστούμαι και το παραμετροποιούμε για εσάς δωρεάν.

Backup - Support

Ο server που θα φιλοξενηθεί η ιστοσελίδα σας διαθέτει ημερήσιο και εβδομαδιαίο backup σε εξωτερικό server για αποφυγή απώλειας δεδομένων σε περίπτωση βλάβης του Server. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη δωρεάν για όλα τα θέματα που αφορούν τον Server σας.

WordPress Tool Kit

Παρέχουμε δωρεάν εργαλείο σάρωσης, ελέγχου ασφαλείας και βελτιστοποίησης για WordPress ιστοσελίδες σε επίπεδο Server. Επίσεις μια έξυπνη εφαρμογή του Plsek Obsidian ο Advisor σας συμβουλεύει καθημερινά για την φροντίδα της ιστοσελίδας σας, μέσα και έξω από τον Server.

Το πακέτο προσφοράς δεν συμπεριλαμβάνει την κατοχύρωση του  domain σας, την σχεδίαση λογοτύπου και δημιουργία – εισαγωγή κειμένων, εικόνων, video ή προϊόντων. Θα παραλάβετε έτοιμη την ιστοσελίδα με τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω και εγκατεστημένο το πρότυπο που θα επιλέξετε με Dummy κείμενο και φωτογραφίες. Εσείς θα πρέπει να αντικαταστήσετε τα κείμενα, τις φωτογραφίες και τα στοιχεία που θέλετε να συμπεριλάβετε. Παρέχονται documentation και εκπαιδευτικά video για την επεξεργασία του θέματος.

Μην χάνεις χρόνο η προσφορά ισχύει έως 31/12/2021

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

Φόρμα Παραγγελίας

10 + 2 =

Πρότυπα Δείγματα Ιστοσελίδων

Προσφορά WordPress Website με 90€

Photo Marketplace

Δείτε το Online

Προσφορά WordPress Website με 90€

Interior Design

Δείτε το Online

Προσφορά WordPress Website με 90€

Personal Trainer

Δείτε το Online

Προσφορά WordPress Website με 90€

Driving School

Δείτε το Online

Προσφορά WordPress Website με 90€

Painting Service

Δείτε το Online

Προσφορά WordPress Website με 90€

Screen Printing

Δείτε το Online

Προσφορά WordPress Website με 90€

Η ιστοσελίδα σου έτοιμη σε 48 ώρες

Επέλεξε το πρότυπο που σου ταιριάζει και ξεκίνα την ιστοσελίδα σου
Παραγγελία
Προσφορά WordPress Website με 90€