Δημιουργία Eshop

Ηλεκτρονικό κατάστημα, για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας online.

Κατασκευή Eshop

Ξεκίνα τώρα το δικό σου Eshop

Την ώρα που οι περιορισμοί μειώνουν το εισόδημα σου, μήπως ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις τις online πωλήσεις;

Αναβάθμιση Eshop

Έχεις Eshop αλλά δεν είναι λειτουργικό και δεν φέρνει πωλήσεις; Αναλαμβάνουμε την αναβάθμισή του.

Τι χρειάζεται για ένα πετυχημένο eshop

Κατασκευή eshop

Η κατασκευή eshop δεν είναι μια απλή υπόθεση. Δεν εξυπηρετεί λόγους προβολής, αλλά στοχεύει ευθέως στην αύξηση εσόδων από ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Για αυτούς τους λόγους δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην κατασκευή eshop. Κατασκευάζουμε eshop έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του ιδιοκτήτη και να πετυχαίνει τον στόχο της, να αποφέρει έσοδα.

Η Κατασκευή eshop περιλαμβάνει ένα μεγάλο περιβάλλον διαχείρισης, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και της αγοράς. Είναι βασικές παράμετροι που επιβάλουν ευέλικτα ηλεκτρονικά καταστήματα, με λειτουργίες που απλοποιούν τις online αγορές.

Λειτουργικό Eshop

Στην Websitepro έχουμε φροντίσει να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις online καταστήματος, με εξειδικευμένες λειτουργίες. Εσωματώνουμε κουπόνια, προσφορές, News Letters, ώστε οι κυριότερες μέθοδοι Marketing, να γίνουν εργαλείο στα χέρια σας μέσα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού καταστήματος

Χαρακτηριστικά Eshop

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε, περιέχουν τις παρακάτω λειτουργίες:

Απεριόριστα προϊόντα

Χρώμα - Μέγεθος

Απλά - Μεταφορτώσιμα - Affiliate Προϊόντα

Συσχετιζόμενα προϊόντα

Cross Cells προϊόντα

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής

Πολλαπλοί τρόποι αποστολής

Εκπτώσεις - Προσφορές

Εκπτωτικά κουπόνια

Δυνατότητα επιπλέον γλωσσών

Εφαρμογή News Letter

Λειτουργίες Abadoned

Δυνατότητα μαζικής αλλαγής τιμών

Πολλαπλές αναφορές πωλήσεων

Στατιστικές αναφορές Google Analytics

Primium Theme Woocommerce

Βελτιστοποίηση ταχύτητας σε Cloud CDN

Προσφορά

Καταγράφουμε τις ανάγκες σας, μελετάμε τον ανταγωνισμό σας και σας στέλνουμε μια οικονομική προσφορά, με λεπτομέρειες για την ανάπτυξη του eshop σας.

Δημιουργία Υποδομής

Προετοιμάζουμε το περιβάλλον της εγκατάστασης σε αξιόπιστους Server με υψηλά επίπεδα ασφάλειας, προτόκολλα ασφάλειας SSL και βελτιστοποίηση για υψηλές ταχύτητες φόρτωσης.

Εικαστική Σχεδίαση - SEO

Διαμορφώνουμε το εικαστικό περιβάλλον του Eshop με βελτιστοποιημένες εντυπωσιακές φώτο και γραφικά.

Δημιουργούμε αυτοματοποιημένους κανόνες SEO για κέθε προιόν ή κατηγορία. 

Προϊόντα - Λειτουργικότητα

Κατηγοριοποιούμε τα προιόντα και φροντίζουμε την βέλτιστη προβολή τους. Ρυθμίζουμε και δοκιμάζουμε, όλες τις εξειδικευμένες λειτουργίες του eshop.

Προωθούμε το eshop σε μηχανές αναζήτησης και Social Media.

Eshop για να αυξήσετε την απήχηση της επιχείρησης σας.

Δώστε στην επιχείρησή σας μεγαλύτερη απήχηση απευθυνόμενοι στο ευρύ κοινό του διαδικτύου. Μην παραμένετε στα πολύ μικρά όρια της περιοχής σας ή της πόλης  σας. Στο internet υπάρχει ένα τεράστιο κοινό που καθημερινά πραγματοποιεί ένα μεγάλο όγκο συναλλαγών.

Μια επιτυχημένη πώληση σε ένα eshop ξεκινά πολύ πριν κάποιος κάνει κλικ για να αγοράσει. Το ταξίδι προς τον προορισμό είναι ζωτικής σημασίας στον κόσμο του διαδικτύου και ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η εμφάνιση, η αίσθηση και η εμπειρία της πλοήγησης στα προϊόντα σας, το περιεχόμενο και η ιστοσελίδα λέει τα πάντα.

Εμεί είμαστε εδώ για φροντίσουμε να αναπτύξετε ένα καλαίσθητο και λειτουργικό eshop, με μια τέλεια εμπειρία πλοήγησης για τους επικέπτες.

Κατασκευή eshop σε μοντέρνο και καθαρό περιβάλλον.

Το WooCommerce έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα ξεκούραστο περιβάλλον για το μάτια, μοντέρνα σχεδίαση και απλοποίηση των λειτουργιών.

Προσθήκη και διαχείριση προϊόντων

Γρήγορη και εύκολη προσθήκη προϊόντων στο κατάστημά σας, επιλέξτε εικόνες και μεγέθη (μικρογραφίες – μεγάλες φωτογραφίες) για τον κατάλογο. Επιλογή Lightbox για τις εικόνες του προϊόντος.

Τύποι προϊόντων - Μεταβλητές προϊόντων

Δυνατότητα επιλογής για απλό προϊόν, ομαδοποιημένα προϊόντα, Εξωτερικού / προϊόν θυγατρικών, προϊόντα εικονικά VirtualDownloadable προϊόντα (λήψη προϊόντων) .

Το WooCommerce επιτρέπει να κατασκευάσουμε μια σειρά από παραλλαγές πάνω σε ένα προϊόν με έλεγχο των τιμών, των αποθεμάτων, την εικόνα, και τα μεγέθη των προϊόντων (χρώμα μέγεθος) δηλαδή για ένα προϊόν, όπως ένα πουκάμισο, μπορείτε να προσφέρετε ένα μεγάλο, μικρό, σε μπλε, κόκκινο κ.τ.λ.).

Διαχείριση Αποθήκης

Μπορείτε να διαχειριστείτε την αποθήκη του καταστήματός σας εύκολα, να παρακολουθείτε τα επίπεδα των αποθεμάτων, ή να κρατήστε το απόθεμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτόματη απόκρυψη προϊόντων τα οποία είναι out of stock.

Εκπτωτικά κουπόνια και κωδικοί

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση των κουπονιών για να εφαρμοστούν στα σενάρια πωλήσεων και τις προσφορές εντός του καταστήματός σας.

Αξιολογήσεις προϊόντων

Μπορείτε να επιτρέψετε ή να απαγορεύσετε  τα σχόλια και τις αξιολογήσεις προϊόντων σε επισκέπτες του καταστήματός σας.

Αναφορές - Στατιστικά

Οι αναφορές πωλήσεων μπορούν να δείξουν τα καθαρά και τα ακαθάριστα ποσά που έχετε κερδίσει. Προσθέσαμε ένα εκτύπωσης  σχετικά με τις επιστροφές για τις αναφορές.

Επίσεις διαμορφώνουμε λογαριασμό Google Analytics για να παρακολουθείτε τα στατιστικά του καταστήματός σας με πολλαπλούς τρόπους, κανάλια, πηγές, συσκευές, φύλλο, ηλικία, ερωτήματα αναζήτησης κ.ά.

Πίνακας ελέγχου Διαχείρισης Καταστήματος

Έχουμε εργαστεί σκληρά για να κάνουμε τον πίνακα ελέγχου χρήσιμο στο επίπεδο eshop. Περιλαμβάνει τις διαχείρηση προιόντων, αποθήκης, κατηγοριοποίησης προιόντων, περιβάλλων μαζικών αλλαγών τιμών, ειδοποιήσεις και διαχείρηση παραγγελιών, συνοπτικές αναφορές κυκλοφορίας επισκεπτών με μία ματιά.

Προ-εγκατεστημένοι τρόποι πληρωμής

Επιλέξτε από τους προ-εγκατεστημένους τρόπους πληρωμής όπως: Άμεση Τραπεζική ΚατάθεσηΑντικαταβολή, πληρωμές  μέσω PayPal ή πληρωμή με πιστωτική κάρτα με Απλοποίηση Εμπορίου (διαθέσιμη μόνο για ΗΠΑ), η οποία υποστηρίζει Hosted Πληρωμές.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Διαθέτουμε 15 χρόνια εμπειρίας αποκλειστικά και μόνο στην κατασκευή eshop – ιστοσελίδων WordPress – Woocommerce.

Υποστηρίζουμε πελάτες σε όλον τον κόσμο και λύνουμε προβλήματα σε ιστοσελίδες και eshop για λογαριασμό πελατών ή συνεργατών μας.

Έχουμε ειδικευθεί στην πλατφόρμα WordPress με αποτέλεσμα να παρέχουμε τις υπηρεσίες και τις γνώσεις μας εκτός από τους πελάτες μας και σε άλλους κατασκευαστές ιστοσελίδων – eshops.

Κατασκευάζουμε eshops ιστοσελίδες με υψηλά στάνταρ και παρέχουμε υποστήριξη σε αυτές σε όλη την διάρκεια της λειτουργίας τους.

Ζητήστε Προσφορά για Eshop

Websitepro Eshop Blog

Ζητήστε να σας υποβάλουμε μια πρόταση για να ξεκινήσετε το δικό σας eshop

Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις ιδιομορφίες λειτουργίας του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας προτείνει λύσεις για να δημιουργήσετε ένα κερδοφόρο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σας υποβάλουμε την πρότασή μας χωρίς καμία οικονομική δέσμευση, έτσι ώστε να έχετε ένα ξεκάθαρο πλάνο σε όλα τα στάδια για την κατασκευή του eshop σας.

Φόρμα αίτησης επικοινωνίας

13 + 8 =