Τεχνική υποστήριξη WordPress

Παρέχουμε εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη WordPress δίνοντας λύση σε 24 ώρες.

Άμεση τεχνική υποστήριξη wordpress

Τεχνική υποστήριξη wordpess για να διασφαλίσετε την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας σας. Το WordPress πραγματοποιεί μια αναβάθμιση τουλάχιστον κάθε μήνα, κλείνοντας πιθανά κενά ασφάλειας, βελτιώνοντας την ταχύτητα και προσθέτοντας νέες λειτουργίες. Για να συμβαδίζουν με το WordPress, τα πρόσθετα και τα θέματα πραγματοποιούν και αυτά αναβάθμιση.

Η εταιρεία μας παρέχει τεχνική υποστήριξη WordPress μέσω ειδικής εφαρμογής Support Ticket για την άμεση επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Η τεχνική υποστήριξη αφορά παροχή λύσης για συγκεκριμένο πρόβλημα, ή κάλυψη σε τεχνικής υποστήριξης μέσω πακέτων (3 μήνες – 6 μήνες – 12 μήνες).

 

Μηνιαία συντήρηση WordPress

Εμείς φροντίζουμε κάθε μήνα η ιστοσελίδα σας να είναι πλήρως ενημερωμένη με τις αναβαθμίσεις που απαιτούνται, να ελέγχεται καθημερινά για ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού Malware, να αποκλείει Spam, να βελτιώνουμε συνεχώς την ταχύτητα φόρτωσης και να σας ενημερώνουμε για κρίσιμα ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σας 24 ώρες Χ 7 ημέρες.

 

Προβλήματα WordPress και αντιμετώπιση

Είμαστε δίπλα σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην ιστοσελίδα σας. Επεμβαίνουμε άμεσα με απομακρυσμένη πρόσβαση για να διορθώσουμε άμεσα το πρόβλημά σας.

 

Βοήθεια και συμβουλές χειρισμού WordPress

Μπορείτε να ζητήσετε την συμβουλή των ειδικών μας για οποιαδήποτε ενέργεια θέλετε να πραγματοποιήσετε στο WordPress και δεν είστε σίγουροι. Ζητήστε μας να σας υποδείξουμε τρόπους χειρισμού σε οποιοδήποτε επίπεδο του WordPress για το οποίο δεν γνωρίζετε την λειτουργία του.

Εργασίες που περιλαμβάνει η τεχνική υποστήριξη WordPress

Τεχνική Υποστήριξη Wordpress

Ενημερώσεις WordPress - Themes - Plugins -Core

Τεχνική Υποστήριξη Wordpress

Βελτιστοποίηση ταχύτητας WordPress

Τεχνική Υποστήριξη Wordpress

Καθημερινά Αντίγραφα ασφαλείας WordPress

Τεχνική Υποστήριξη Wordpress

Έλεγχος ευάλωτων WordPress Plugins

Τεχνική Υποστήριξη Wordpress

Διαμόρφωση Cloud Services WordPress

Τεχνική Υποστήριξη Wordpress

Έλεγχος Ασφάλειας WordPress

Τεχνική Υποστήριξη Wordpress

SEO Ranking Tool

Τεχνική Υποστήριξη Wordpress

Uptime Monitoring

Τεχνική Υποστήριξη Wordpress

Wordpress Hosting

Τύποι Υποστήριξης WordPress 

Τεχνική υποστήριξη WordPress σε μηνιαία ή ετήσια βάση. Ακόμη έχουμε δημιουργήσει εισιτήρια υποστήριξης, που έχουν σκοπό να λύσουν μεμονωμένα προβλήματα.

Πώς παρέχουμε υποστήριξη

Μπορείτε να επιλέξετε ένα πακέτο τεχνικής υποστήριξης WordPress, ή να ανοίξετε ένα Support Ticket ώστε να λύσουμε συγκεκριμένο πρόβλημα για εσάς.

Δωρεάν Support Ticket

Δίνουμε την δυνατότητα να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας με ένα δωρεάν Ticket 1 ώρας, για επίλυση προβλήματος. 

Πλήρης και άμεση τεχνική υποστήριξη WordPress

Αναλαμβάνουμε όλο το τεχνικό κομμάτι της ιστοσελίδας σας, ώστε να ασχολείστε αποκλειστικά και μόνο με την δουλειά σας.

Δημιουργήστε ένα εισιτήριο υποστήριξης WordPress
Τεχνική Υποστήριξη Wordpress

Ενημερώσεις WordPress

Φροντίζουμε η ιστοσελίδα σας να είναι καθημερινά ενημερωμένη για τις WordPress αναβαθμίσεις που απαιτούνται. Σας ενημερώνουμε για πιθανές αλλαγές λειτουργίας ή για νέες δυνατότητες από αναβαθμίσεις. Διορθώνουμε προβλήματα που μπορούν να προκύψουν από αναβαθμίσεις.

WordPress Core Updates

Ενημέρωση πυρήνα WordPress magor ή minor στην τελευταία έκδοση. Έλεγχος υγείας ιστότοπου και διαχείριση ζητημάτων.

Plugin Updates

Ενημέρωση Plugins (πρόσθετων) που προσαρμόζουν λειτουργίες στην ιστοσελίδα σας. Ενημερωνώμαστε από επίσημα Firewalls για ευπάθειες σε plugins, αντικαθιστούμε plugins που οι εκδότες τους δεν τα υποστηρίζουν πια, με νέα αντίστοιχα που υποστηρίζονται και αναβαθμίζονται σύμφωνα με τις νέες εκδόσεις WordPress.

Theme Updates

Δημιουργούμε Child Theme για να πραγματοποιούνται ενημερώσεις του θέματος της ιστοσελίδας σας χωρίς να προκύπτουν προβλήματα από την αναβάθμιση.

Τεχνική Υποστήριξη Wordpress
Τεχνική Υποστήριξη Wordpress

Data Management, Backup, & Recovery

Ρυθμίζουμε την WordPress ιστοσελίδα σας έτσι ώστε να πραγματοποιούνται καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, των αρχείων και της  βάσης δεδομένων.

Επαναφέρουμε όποτε χρειαστεί αντίγραφο ασφάλειας για να ανακάμψει η ιστοσελίδα σας από κρίσιμα ζητήματα.

Backup WordPress Files

Τα αντίγραφα ασφαλείας προσαρμόζονται έτσι ώστε να υπάρχει διαφορετικό αντίγραφο για τα στάνταρ αρχεία του WordPress και ξεχωριστό για τον φάκελο των Media.

Αυτό επιτυνγχάνει την οικονομία χώρου των αρχείων Backup στον εξυπηρετητή σας.

WordPress Security

Να θυμάστε ότι η δημοφιλέστερη πλατφόρμα στον κόσμο είναι και ο δημοφιλέστερος στόχος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προστατευθείτε.

Ελέγχουμε καθημερινά την ιστοσελίδα σας με σύγχρονα εργαλεία σάρωσης για κακόβουλο λογισμικό, ευπάθειες και κενά ασφάλειας.

Firewall

Αν δεν έχετε ήδη εγκατεστημένο, εγκαθιστούμε για εσάς Firewall (τοίχος προστασίας) για την θωράκιση του WordPress από κακόβουλες επιθέσεις, Brout Force, SQL Injection και καθημερινό σκανάρισμα αρχείων.

Καθημερινά καταγράφονται και μπλοκάρονται αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης στην διαχείρηση της σελίδας σας.

Stop Spam - Malware

Μπλοκάρουμε Spam επιθέσεις σε ανοιχτά σχόλια, SMPT mail server και φόρμες συλλογής δεδομένων.

Malware

Καθημερινά η ιστοσελίδα σας σαρώνεται από ειδικά εργαλεία Malware scan για να αποκλείσουμε πιθανή επίθεση από οποιαδήποτε επίθεση τέτοιου τύπου

 

Cloudflare Security

Δημιουργούμε για εσάς δωρεάν λογαριασμό στο Cloudflare, τοποθετόντας την ιστοσελίδα σας σε ένα cloud (σύνεφο) για μεγαλύτερη σφάλεια και περισσότερη ταχύτητα.

Uptime Robot

Παρακολουθούμε μέσω ειδικών εργαλείων αν η ιστοσελίδα είναι Online και ποκαθιστούμε αμέσως την λειτουργία της σε περίπτωση που εμφανιστεί Offline.

Τεχνική Υποστήριξη Wordpress

Δημιουργία εισιτηρίου τεχνικής Υποστήριξης wordpress

Αν θέλετε άμεσα να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας, μπορείτε να πατήσετε εδώ για να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο τεχνικής υποστήριξηςήριξης wordpress. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης wordpress θα ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημά σας.

 

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Ώρες

ΔΕΥΤ-ΣΑΒΒ: 8:00 – 22:00
ΚΥΡ: 10:00 – 21:00

Καλέστε μας

6980 330 581