Αναβάθμιση Ιστοσελίδας

Δώστε στην ιστοσελίδα σας νέα όψη
ΕπικοινωνίαΤεχνική Υποστήριξη

H ιστοσελίδα σας  δείχνει παλιά και δεν έχει νεους επισκέπτες;

ΑΝΑΒΘΜΙΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Μια ιστοσελίδα που έχει μείνει στάσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα, ή δεν έχει επισκέπτες, είναι μια ιστοσελίδα που χρειάζεται αναβάθμιση.

Ο σκοπός της ιστοσελίδας είναι να προσελκύει συνεχώς επισκέπτες και ειδικά νέους επισκέπτες. Θα πρέπει να προσαρμόζεται συνεχώς στις νέες τάσεις και τις απαιτήσεις του κοινού.

Θα πρέπει να έχει μοναδικό και χρήσιμο περιεχόμενο, να ανοίγει γρήγορα, να είναι συμβατή με όλες τις συσκευές, να μην περιέχει λάθη στον κώδικα της, και να πληρεί τις προδιαγραφές ώστε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.

 

ΠΟΤΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Την είχατε κατασκευάσει το 2000; Απο τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά.

Χρειάζεστε λειτουργίες οι οποίες δεν μπορούν να ενσωματωθούν.

Δεν προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις συσκευές – οθόνες.

Δεν μπορείτε να ανανεώνετε εύκολα και δυναμικά το περιεχόμενο της.

Δεν ευρετηριάζεται από τις μηχανές αναζήτησης.

Οι επισκέπτες την εγκαταλείπουν αμέσως γιατί αργεί να φορτώσει

Δεν υποστηρίζεται από πρωτόκολλα ασφάλειας SSL

Έχει κατασκευαστεί σε περιβάλλον που δεν υποστηρίζεται πια.

Σημεία Αναβάθμισης Ιστοσελίδας

Πυρήνας Πλατφόρμας

l

Περιεχόμενο Κείμενα

Περιβάλλον Φιλοξενίας

~

Ασφάλεια - Υποστήριξη

U

SEO Ready

Πρόσθετες Λειτουργίες

Εικαστική Σχεδίαση

Εργαλεία Marketing

Αναβάθμιση WordPress – Woocommerce

αναβαθμιση ιστοσελιδων wordpress

Ειδικευόμαστε στην αναβάθμιση ιστοσελίδων WordPress. Υπάρχουν ιστοσελίδες WordPress που δεν έχουν αναβθμιστεί ποτέ άπο την ημέρα που κατασκευάστηκαν.

Σε πολλές περιπτώσεις ο κατασκευαστής έχει συμβουλέψει τον ιδιοκτήτη, να μην κάνει ποτέ αναβάθμιση. Έχουμε γράψει άρθρο για την συμασία των αναβαθμίσεων που μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: Ενημερώσεις WordPress

Στην περίπτωση που ανήκετε στις παραπάνω περιπτώσεις, η ιστοσελίδα σας χρειάζεται άμεσα αναβάθμιση.

Αναβάθμιση ιστοσελίδας
Αναβάθμιση ιστοσελίδας

Αναβάθμιση για προσαρμογή σε όλες τις συσκευές.

Είναι ένας από τους ποιο κρίσιμους παράγοντες του τελευταίου αλγόριθμου της Google. Ο κολοσσός των μηχανών αναζήτησης τροποποίησε τον αλγόριθμο του (First Mobile Index) ζητά οι ιστοσελίδες να προσαρμόζονται αυτόματα και να είναι φιλικές σε κινητές συσκευές.

Αναβαθμίζοντας την ιστοσελίδα σας φροντίζουμε να ικανοποιεί αυτόν τον παράγοντα (Full Responsive – Mobile Friendly) της Google για να την κατατάξη υψηλότερα και να είναι ευανάγνωστη από τους επισκέπτες.

Premium WordPress Themes για να διαλέξετε το θέμα που ταιριάζει στην ιστοσελίδα σας

Χρησιμοποιούμε κορυφαίο βραβευμένο Θέμα WorPpress, με οπτικό επεξεργαστή που σας επιτρέπει να πραγματοποιήτε αλλαγές με μεγάλη ευκολία.

Το θέμα που θα χρησιμοποιήσετε καθορίζει όλη την εξέλιξη της ιστοσελίδας σας. Διαθέτει δικές προσαρμοσμένες προσθήκες λειτουργιών. Αυτό του επιτρέπει να κρατά την ιστοσελίδα με τον μικρότερο όγκο δεδομένων.

Πραγματοποιεί Update κάθε μήνα προσθέτοντας νέες λειτουργίες και κλείνοντας κενά ασφάλειας. Πρακτικά η ιστοσελίδα σας θα είναι πάντα ενημερωμένη με τις τελευταίες τεχνολογίες του internet.

Αναβάθμιση ιστοσελίδας
Αναβάθμιση ιστοσελίδας

Αναβάθμιση Ανακατασκευή Eshop

Αν έχετε ένα κατάστημα eshop που δεν λειτουργεί όπως θα θέλατε ή δεν φέρνει πωλήσεις, εμπιστευθήτε μας τον επανασχεδιασμό του.

Μελετάμε εξονυχιστικά την δομή και τις λειτουργίες του, υλοποιούμε όλες τις ενημερώσεις, επανασχεδιάζουμε καίρια σημεία που κρίνουν τις πωλήσεις και μετατρέπουμε τους επισκέπτες σε αγοραστές.

Ένα σημερινό Eshop βελτιστοποιημένο να φορτώνει γρήγορα, προιόντα που είναι ταυτόχρονα και λέξεις κλειδιά, εργαλεία Marketing τελευταίας τεχνολογίας θα καταστήσουν το eshop σας κερδοφόρο.

Αναβάθμιση - Ανακατασκευή Ιστοσελίδων

Επειδή δεν μπορεί να είσαι ειδικός σε όλα, η εταιρεία μας επέλεξε εδώ και πολλά χρόνια να ασχολείτε μόνο με WordPress. Eιδικευόμαστε στο WordPress – Woocommerce και παραδίδουμε πάντα λειτουργικές και καλοσχεδιασμένες ιστοσελίδες.

Φόρμα Επικοινωνίας

2 + 14 =