Επιδότηση ΕΣΠΑ κάλυψης 100% έως του ποσού των 5.000 Ευρώ για τις επιχειρήσεις λιανεμπορίου

Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά τα καταστήματα λιανικής πώλησης με μέγιστο ποσό επιδότησης για κάθε επιχείρηση που θα ανέρχεται στα 5.000 ευρώ.

Ποιες επιχειρήσεις θα ενταχθούν στο πρόγραμμα;

Όλες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις λιανικής που πλήττονται λόγω της πανδημίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ενισχύοντας το πελατολόγιο τους. Η επιδότηση θα ανέλθει στο 100% της κατασκευής e-shop, με ανώτατο ποσό τα 5.000 ευρώ. Τα κριτήρια που θα πρέπει να πληρούν οι επιχειρήσεις θα γίνουν γνωστά με τη δημοσίευση του προγράμματος, τον Ιανουάριο του 2021 και θα αφορούν επιχειρήσεις λιανικής, έστω κι αν έχουν και την παραγωγή ή χονδρική πώληση ως ΚΑΔ δραστηριότητας, με προϋπόθεση να πραγματοποιούν πωλήσεις λιανικής και φυσικά τους διαθέτουν τους αντίστοιχους ΚΑΔ λιανικής πώλησης.

Τι περιλαμβάνει η επιδότηση 5.000 ευρώ για κατασκευή eshop;

Οι δαπάνες που μπορούν να ενταχθούν στην επιδότηση 5.000 ευρώ για κατασκευή eshop θα γίνουν γνωστές με τη δημοσίευση του προγράμματος, που αναμένεται στις προσεχείς μέρες. Με βάση τις προκαταρτικές προδιαγραφές που έχουν δοθεί, η επιδότηση των 5000 ευρώ, θα αφορά όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την ανάπτυξη και την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου eshop.

Πότε πρέπει να ξεκινήσω την αίτηση για επιδότηση eshop;

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών προτάσεων ανακοινώθηκε ότι θα είναι η 31 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει τον επενδυτικό σας φάκελο όσον αφορά την κατασκευή e-shop. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε να μην το αφήσετε την τελευταία στιγμή και να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το νέο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ τηλεφωνικά στο 6980 330 581 ή στείλτε μας mail στο info@websitepro.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

11 + 2 =