Θέλω ιστοσελίδα

θέλω ιστοσελίδα

Όλο και ποιο συχνά σήμερα επαγγελματίες από όλες τις κατηγορίες επαγγελμάτων βλέπουν ότι είναι απαραίτητη η παρουσία της επιχείρησης ή των υπηρεσιών τους στο internet.

Συνήθως ξεκινούν με μια “σελίδα” στο Facebook  και το γράφω εντός εισαγωγικών γιατί δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για ιστοσελίδα αλλά στην ουσία για έναν υπό λογαριασμό στο Facebook κάτω από τον προσωπικό λογαριασμό ενός ατόμου.

Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δώσει τις παροχές και τα αποτελέσματα μιας πραγματικής ιστοσελίδας. Στην συνέχεια ένας δοκιμάζουν να φτιάξουν ένα blog γιατί είναι δωρεάν.

Μου έφτιαξε την ιστοσελίδα ένας φίλος δωρεάν

Μετά κάποιος “ψαγμένος” φίλος ρίχνει την ιδέα για την “τάδε” εταιρεία που σου δίνει την δυνατότητα “κάτω από το Domain της να κάνεις πάλι μια “δωρεάν” ιστοσελίδα.

Όταν τους ρωτάνε ποια είναι η ιστοσελίδα τους τότε απαντούν http://www.kapoiosite-kapou-ekei/tsampatzis.gr ” .

Τότε έρχεται η σκληρή αλήθεια και η συνειδητοποίηση του “επιτέλους θέλω ιστοσελίδα”., Προσοχή ο φίλος είναι και πάλι εδώ! Θα προτείνει τον “Hacker” πιτσιρικά της γειτονιάς που κάποτε κόλλησαν τα windows και του έμαθε εκείνο το υπέροχο Alt+Ctrl+Delete.

Σιγουρευτείτε ότι αύριο δεν θα πιάσει δουλειά στα Goodys και θα σας αφήσει ξεκρέμαστους να ψάχνετε κάποιον να αναλάβει την ιστοσελίδα σας.

Για να συνοψίσουμε οι ιστοσελίδες είναι ποιά μια πολύ σοβαρή υπόθεση και πρέπει να την κατασκευάσει κάποιος επαγγελματίας του είδους. Η ιστοσελίδα είναι το πρώτο αλλά βασικό βήμα της επαγγελματικής σας παρουσίας στο internet.

Μετά το πρώτο βήμα την κατασκευή θα ακολουθήσει ένα βασικότερο βήμα το SEO για την προώθηση της ιστοσελίδας σας με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά, ώστε να έρχεται στις πρώτες θέσεις κατάταξης στην αναζήτηση της Google.

Περισσότερες επισκέψεις = περισσότεροι πελάτες = περισσότερα έσοδα.

Φτιάχνω ιστοσελίδες αλλά δεν ξέρω τι είναι το SEO

Φανταστείτε λοιπόν ότι θέλετε να φτιάξετε ένα τζάκι και ο επαγγελματίας που επιλέξατε φτιάχνει πολύ ωραία τζάκια αλλά δεν ξέρει να φτιάχνει καμινάδες.

Επιλέξτε κάποιον για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας ο οποίος θα μπορεί στην συνέχεια να καλύψει όλους τους τομείς προώθησης της ιστοσελίδας σας στην Google σε επαγγελματικούς καταλόγους στα Social Media και γενικότερα σε όλες τις νέες τεχνολογίες που εμφανίζονται στο internet.

Επιλογή Domain Name

Διαλέξτε προσεκτικά το Domain name σας. Παράδειγμα αν λέγεστε Παπαδόπουλος και ;έχετε ένα Beach Bar  στην Χαλκίδα, θα ήταν προτιμότερο ένα domain name (www.beachbar-chalkida.gr) από το (www.papadopoulos.gr).

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το όνομα της σελίδας είναι κάτι σαν την προσωπική κάρτα. Ένας επαγγελματίας του είδους θα σας συμβουλέψει να κατοχυρώσετε ένα όνομα που στην συνέχεια θα είναι λέξη κλειδί για την Google.

Ζητήστε να δείτε δουλειές του ανθρώπου που θα φτιάξει την ιστοσελίδα σας, να δείτε δείγμα της ιστοσελίδας, και να ενημερωθείτε για τα επόμενα βήματα μετά την κατασκευή της, ώστε να έχετε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Αν το άρθρο σας φάνηκε χρήσιμο ή σας θύμισε καταστάσεις που είδη περάσατε, στην Websitepro είμαστε στην διάθεση σας για έχετε μια ολοκληρωμένη πρόταση κατασκευής ιστοσελίδας από ανθρώπους με τεράστια εμπειρία στον χώρο.

Καλέστε στο 6980 330581