Κατασκευή ιστοσελίδας με AI

Κατασκευή ιστοσελίδας με AI

Η πρώτη κατασκευή ιστοσελίδας με AI είναι γεγονός από την Websitepro

Κατασκευή ιστοσελίδας με AI

Η Websitepro, με τη χρήση του AI (Artificial intelligence), κατασκεύασε την πρώτη ιστοσελίδα που εκμεταλλεύεται τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης AI για την κατασκευή ιστοσελίδας.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία της Elegant με τις εξειδικευμένες δυνατότητες του Θέματος Divi, μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε μοναδικά και αποτελεσματικά websites που προσαρμόζονται αυτόματα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.

Training at Home

Training at Home

Η ιστοσελίδα Training at Home κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου με την χρήση του AI. Τα κείμενα οι τίτλοι, το περιεχόμενο, οι ρυθμίσεις S.E.O. , οι φωτογραφίες και τα γραφικά δημιουργήθηκαν με την χρήση της τεχνητής νοημοσύνης.

ΑΙ Artificial intelligence - Τεχνητή Νοημοσύνη

Ο όρος τεχνητή νοημοσύνη αναφέρεται στον κλάδο της πληροφορικής ο οποίος ασχολείται με τη σχεδίαση και την υλοποίηση υπολογιστικών συστημάτων που μιμούνται στοιχεία της ανθρώπινης συμπεριφοράς τα οποία υπονοούν έστω και στοιχειώδη ευφυΐα:
μάθηση, προσαρμοστικότητα, εξαγωγή συμπερασμάτων, κατανόηση από συμφραζόμενα, επίλυση προβλημάτων κλπ.

Ο Τζον Μακάρθι όρισε τον τομέα αυτόν ως «επιστήμη και μεθοδολογία της δημιουργίας νοημόνων μηχανών».

Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί σημείο τομής μεταξύ πολλαπλών επιστημών όπως της πληροφορικής, της ψυχολογίας, της φιλοσοφίας, της νευρολογίας, της γλωσσολογίας και της επιστήμης μηχανικών, με στόχο τη σύνθεση ευφυούς συμπεριφοράς, με στοιχεία συλλογιστικής, μάθησης και προσαρμογής στο περιβάλλον, ενώ συνήθως εφαρμόζεται σε μηχανές ή υπολογιστές ειδικής κατασκευής.

Διαιρείται στη συμβολική τεχνητή νοημοσύνη, η οποία επιχειρεί να εξομοιώσει την ανθρώπινη νοημοσύνη αλγοριθμικά χρησιμοποιώντας σύμβολα και λογικούς κανόνες υψηλού επιπέδου, και στην υποσυμβολική τεχνητή νοημοσύνη, η οποία προσπαθεί να αναπαράγει την ανθρώπινη ευφυΐα χρησιμοποιώντας στοιχειώδη αριθμητικά μοντέλα που συνθέτουν επαγωγικά νοήμονες συμπεριφορές με τη διαδοχική αυτοοργάνωση απλούστερων δομικών συστατικών («συμπεριφορική τεχνητή νοημοσύνη»), προσομοιώνουν πραγματικές βιολογικές διαδικασίες όπως η εξέλιξη των ειδών και η λειτουργία του εγκεφάλου («υπολογιστική νοημοσύνη»), ή αποτελούν εφαρμογή στατιστικών μεθοδολογιών σε προβλήματα ΤΝ.

Κατασκευή ιστοσελίδας με AI

Η κατασκευή της ιστοσελίδας με AI, ακούγεται σαν κάτι απλό. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα πρώτα βήματα στην χρήση του AI, απαιτούνται γνώσεις πάνω στο AI και την σωστή χρήση του.

Η Elegant εταιρεία κατασκευής WordPress Themes δούλεψε πολύ πριν και αφιέρωσε τεράστιους πόρους στην ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης και ειδικότερα στην ναυαρχίδα των θεμάτων της το Divi Theme.

Η Websitepro ακολουθόντας πάντα τις νέες τεχνολογίες επένδυσε και αυτή στην ειδίκευση κατασκευής ιστοσελίδων με την χρήση του AI. Το αποτέλεσμα κατέπληξε και εμάς και τους πελάτες.

Η τεχνητή νοημοσύνη μας έδινε συνεχώς περιεχόμενο που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, εστιασμένο σε αριθμό λέξεων, τόνο φωνής, γλώσσα.

Το AI είναι το μέλλον και η Websitepro ξεκίνησε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Κατασκευή ιστοσελίδας με AI
Κατασκευή ιστοσελίδας με AI
Κατασκευή ιστοσελίδας με AI
Κατασκευή ιστοσελίδας με AI

Η ιστοσελίδα σας με την χρήση του ΑΙ

Ζητήστε μα να κατασκευάσουμε την δική σας ιστοσελίδα με την χρήση τεχνολογίας αιχμής. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να σας καλέσουμε.