Γιατί είναι σημαντική η υποστήριξη και συντήρηση του WordPress;

Κατά μέσο όρο, κάθε δύο μήνες  έρχεται με μια νέα ενημέρωση  για το WordPress όπου ενσωματώνει νέα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα για να διορθώσει σφάλματα, να βελτιώσει τα ζητήματα ασφάλειας και τη συνολική απόδοση των ιστοσελίδων του WordPress “έτσι ώστε να λειτουργούν ομαλά”.  Τα βασικά συστατικά στοιχεία που ενημερώνονται είναι η βασική πλατφόρμα, τα θέματα και τα plugins.

Ο ρόλος της ιστοσελίδας σήμερα

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου ιστοσελίδα είχαν μόνο όσοι είχαν καταλάβει τι επιφυλάσσει το μέλλον μιας επιχείρησης, σήμερα όλοι ξέρουν ότι το σημείο αναφοράς, ενός επαγγελματία, οργανισμού, καλλιτέχνη ή επιχείρησης, είναι η ιστοσελίδα που διαθέτει.

Αυτό όμως που δεν έχει κατανοηθεί πλήρως είναι ότι η ιστοσελίδα, εκτελώντας από απλές ή πολύπλοκες λειτουργίες, έχει ανάγκη τεχνικής υποστήριξης.

Δηλαδή έχει καταλάβει κάποιος ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί πια το άλογο, όταν έχουν όλοι αυτοκίνητο, αλλά δεν έχει καταλάβει ότι αυτό το μέσο, χρήζει τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης.

Πολλοί μάλιστα βρίσκονται στο σημείο όπου έχουν φτιάξει μια ιστοσελίδα αλλά δεν ξέρουν αν λειτουργεί. Ακόμη υπάρχουν οι περιπτώσεις σελίδων οι οποίες έχουν χακαριστεί άλλα ο ιδιοκτήτης δεν το γνωρίζει. Άλλες ιστοσελίδες λειτουργούν αλλά ο χρόνος φόρτωσης ξεπερνά τα 4 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να τις εγκαταλείπει.

Στην περίπτωση του WordPress, την διασημότερη και ποιο εύχρηστη πλατφόρμα στον κόσμο, “άρα και δημοφιλέστερος στόχος κακόβουλων επιθέσεων” η ανάγκη υποστήριξης είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλη ιστοσελίδα.

Όπως πολύ καλά καταλαβαίνετε μια ιστοσελίδα έχει την ανάγκη τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης.

Γιατί είναι σημαντική η υποστήριξη και συντήρηση του WordPress;

Γιατί χρειάζεστε επαγγελματική υποστήριξη και συντήρηση;

Παρόλο που είναι εύκολο να κάνετε τις ενημερώσεις μόνοι σας με ένα μόνο κλικ ενός κουμπιού,  η κατάλληλη εκτέλεση είναι αρκετά επικίνδυνο και χρονοβόρο έργο για ένα μη εξειδικευμένο άτομο.

Ωστόσο, μερικές φορές μπορείτε να αντιμετωπίσετε μερικά απροσδόκητα ζητήματα όπως, κάποιο Plugins έρχεται σε σύγκρουση με την τρέχουσα έκδοση του WordPress, η ιστοσελίδα καταρρεύσει δημιουργώντας μια πολύ κακή εμπειρία για τους επισκέπτες του δικτυακού σας τόπου.

Η ασφάλεια είναι ένας άλλος σημαντικός λόγος, που θα πρέπει να επιλέξετε να αναθέσετε την υποστήριξη και τη συντήρηση των ιστοσελίδων του WordPress, σε κάποιον επαγγελματία που ειδικεύεται στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Η υπηρεσία ασφάλειας WordPress θα παρακολουθεί και θα μειώνει τον κίνδυνο παραβιάσεων της ασφάλειας, θα διατηρεί τον ιστότοπο ασφαλή από προσπάθειες hacking, θα λαμβάνει αντίγραφα ασφαλείας τακτικά και θα φιλοξενεί τον ιστότοπο σε προσωρινό διακομιστή, ώστε ο ιστότοπος να μην καταρρεύσει και να παρέχει μια άψογη εμπειρία στους επισκέπτες σας.

Οι εργασίες υποστήριξης και συντήρησης του WordPress περιλαμβάνουν:

  • Ενημερώσεις WordPress πυρήνα, θέμα & Plugins
  • Ασφάλεια Παρακολούθηση & Προστασία
  • Υποστήριξη Συμβατότητα (Πρόσθετα & Θέματα)
  • Επιθεώρηση & διόρθωση σπασμένων συνδέσμων
  • Πλήρης αντίγραφα ασφαλείας
  • Performance & Βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων
  • Αχρησιμοποίητα Πρόσθετα & Αφαίρεση Spam

Αυτά είναι μόνο λίγα από τα σημεία συντήρησης που θεωρούνται απαραίτητα σε μια ιστοσελίδα WordPress, και είναι αλήθεια ότι η συντήρηση του WordPress δεν είναι  εύκολη υπόθεση.

Γιατί είναι σημαντική η υποστήριξη και συντήρηση του WordPress;

Πως θα επιλέξετε αυτόν που θα αναλάβει την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας

Θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά το πακέτο τεχνικής υποστήριξης για την ιστοσελίδα σας. Εκτός από τις παραπάνω παροχές θα πρέπει ο υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης να διαθέτει Ticket Support System, Chat System και 24/7 ώρες υποστήριξη.

Το Websitepro πρωτοστατεί στην υποστήριξη WordPress και θα ασχοληθεί με τα ζητήματα της ιστοσελίδας σας άμεσα με λογικό κόστος, έτσι ώστε η ανάγκη της υποστήριξης και συντήρησης του WordPress, για αυτούς που κατανοούν την σημασία της, να μην είναι πρόβλημα.

Στην Websitepro προσφέρουμε λύσεις υποστήριξης και συντήρησης ιστοσελίδων WordPress, σε όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων και οργανισμών. Δημιουργούμε μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις με τους πελάτες μας και θέλουμε να μπορούν να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο τις ιστοσελίδες τους.

ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ WORDPRESS

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα σχέδια υποστήριξης και συντήρησης του WordPress.

Τεχνική Υποστήριξη WordPress