Οδηγός SEO για αποδοτικά Backlinks  Το να αποκτήσετε ένα καλό backlink profile που οδηγεί σε υψηλές βαθμολογίες  είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Αυτό το άρθρο σας δείχνει βήμα-βήμα πώς θα οικοδομήσουμε ένα backlink profile που θα φέρει ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων για τις πιο σημαντικές λέξεις-κλειδιά σας.

Βήμα 1: Βρείτε τις πιο σημαντικές ιστοσελίδες.
Βρείτε τις πιο σημαντικές ιστοσελίδες είναι εύκολο. Φτιάξτε μια λίστα με τις 10 πιο σημαντικές λέξεις-κλειδιά για τις οποίες θέλετε να σας βρίσκουν. Μην χρησιμοποιείτε τις λέξεις-κλειδιά για τις οποίες θέλετε να πάρετε σήμερα τους περισσότερους επισκέπτες, αλλά  λέξεις-κλειδιά για τις οποίες θέλετε να βελτιώσετε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στο μέλλον.

Βήμα 2: Πάρτε Backlinks από σελίδες που συνδέονται με κορυφαία sites.
Αντί να πάρετε backlinks από κορυφαία sites, προσπαθήστε να πάρετε backlinks από ιστοσελίδες που συνδέονται με τα κορυφαία sites. Αυτή είναι συχνά πολύ ευκολότερη τακτική. Οι περιοχές που έχουν backlinksμε κορυφαία sites έχουν δείξει ότι είναι πρόθυμες να ανταλλάξουν backlinks με άλλους δικτυακούς τόπους.

Αν η δική σας ιστοσελίδα είναι παρόμοια με τα κορυφαία sites, ή αν είναι άμεσος ανταγωνιστής, είναι πιθανό ότι το backlink θα συνδέσει επίσης και το site σας:

  1. Εισάγετε τον τομέα από τις κορυφαίες σε κατάταξη σελίδες στο OpenLinkProfiler.
  2. Προσθέστε τα backlinks στο διαχειριστή σύνδεσης.
  3. Επικοινωνήστε με τις ιστοσελίδες και ζητήστε τους να συνδεθούν με το δικό σας site.
  4. Τις περισσότερες φορές δεν θα το κάνουν. Μπορείτε όμως να πάρετε πολύ καλά αποτελέσματα, αν αυτές δεχθούν.

Βήμα 3: Φτιάξτε Backlinks από σελίδες που συνδέονται με κορυφαία sites.

Εάν πραγματοποιήσετε Backlinks από  sites που συνδέονται με άλλα κορυφαία σε  κατάταξη sites, θα επωφεληθείτε άμεσα από τη σύνδεση στις σελίδες που έχουν σήμερα κορυφαίες ταξινομήσεις για τις στοχευμένες λέξεις-κλειδιά σας.

Backlinks από αυτά τα sites δείχνουν στις μηχανές αναζήτησης ότι η ιστοσελίδα σας είναι σχετική με το θέμα. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα ή ιστοσελίδα σας  να περιληφθεί στα αποτελέσματα αναζήτησης για αυτές τις λέξεις-κλειδιά.

Επισκεφθείτε τα κορυφαία κατάταξη sites και να ελέγξτε τις ιστοσελίδες στις οποίες συνδέονται.
Προσθέστε αυτές τις σελίδες στο διαχειριστή σύνδεσης.
Επικοινωνήστε με τις ιστοσελίδες και να τους ζητήσει να συνδεθούν με το δικό σας site.

 

Φυσικά, αυτά τα δεύτερης κατηγορίας backlinks δεν είναι τόσο πολύτιμα όσο τα backlinks από τις κορυφαίες σελίδες. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι πιο πολύτιμες από πολλές άλλα backlinks που μπορείτε να φτιάξετε.

Αν ακολουθήσετε αυτά τα τρία βήματα, οι αλλαγές είναι ότι οι ιστοσελίδες σας θα πρέπει να κατατάσσονται για πιο σημαντικές λέξεις-κλειδιά σας σύντομα.
Μην ξεχνάτε ότι συνδέονται με τις ιστοσελίδες σας θα πρέπει επίσης να περιέχει αυτές τις λέξεις-κλειδιά. Αν και καλό backlinks είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στον αλγόριθμο κατάταξης, είναι επίσης σημαντικό ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας είναι σχετικές με στοχευμένες λέξεις-κλειδιά σας.